Я откровенно в последнем матче болел за Хорватов, но не потому что они мне нравятся, а просто хотелось поболеть за словян в 2008 году!
Провал Англии или "везуха" России?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22007-12-10 01:23:48
А я вболівав за Англію! І не тому що я проти Росії, просто з європейських збірних завжди вболіваю за Англію. ІМХО все таки провал Англії. Команда з таким підбором гравців як Англія, повинна була проходити цю групу на одній нозі. Звичайно в англічан, у цьому відборі, завжди були проблеми зі складом через велику купу травмованих, але це не виправдання. Росія зіграла в свою силу, покишо якихось якісних змін в грі команди після приходу Хіддінка не помітив. Враховуючи гру Росії у відборі, за неї на Євро просто страшно.
Поделиться32007-12-10 01:30:45
Конешно провал Англии еслиб не это,то сами знаете где былаб Россия,а Хорватия набрала хорошый ход,думаю на Евро они харошо выступлят,сложно будет Украине в следуйщем отборе с ними бороться...
Поделиться42007-12-14 19:51:13
Конешно провал Англии еслиб не это,то сами знаете где былаб Россия,а Хорватия набрала хорошый ход,думаю на Евро они харошо выступлят,сложно будет Украине в следуйщем отборе с ними бороться...
А кто его знает всё будет зависить от нового тренера,Блохин тоже из дерьма команду вытаскивал помните