ФК Днепр Неофициальный форум

Объявление

Внимание!!!Уважаемые фанаты Днепра мы переехали на сайт https://fcdnepr.at.ua/ Добро пожаловать!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФК Днепр Неофициальный форум » Сборная Украины » Чемпіонат світу 2010

Чемпіонат світу 2010

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Одразу після Євро 2008, яке, на жаль, пройде без нашої збірної стартує ЧС-2010. Ще недавно відбулося жеребкування і ось який вигляд має група під номером 6:

Англія
Хорватія
Білорусія
Україна
Андора
Казахстан

На мою думку, група є досить складною і зайняти в ній друге місце, вийти в плей-офф буде успіхом для нашої команди... А як думаєте Ви? Все, що стосується ЧС-2010 пишемо сюди.

Отредактировано Nomad (2007-12-02 12:29:48)

0

2

Однозначно Англия будет 1-ой,а вот максимум на что спроможна сборная Украина в нынешнём состоянии это борьба 2-ою позицыю с Хорватами,такие реалии...

0

3

Я тоже думаю шо Англія займе Перше місце, а Україна Друге, а може і наоборот

0

4

Ага, Україна займе перше місце. :D Це ж для нас раз плюнути. МИ ж кращі за Англію :D

0

5

Із тих всіх збірних я вважаю тільки Двох, це Англія і Україна. І я вірю шо Україна ше всім покаже.

0

6

Все надеются на второй подвиг Блохина....сможет он зажеч во второй раз сборную?...Интересно какие перемены будут в игровой схеме Блохина или он будет експерементировать,искать нужную...

0

7

Вже без Блохіна... З одного боку жаль що так сталося, з іншого відчуття що зміни назріли. Одного хочеться, щоб це був справді класний тренер, який би міг вивести збірну на новий рівень. Недавно в Київ прилітав Матеус, дуже сподіваюсь, що не за душею нашої збірної. Вважаю, що людину, яка ніде не добилась особливих успіхів на тренерській діяльності не можна призначати тренером збірної.

0

8

Fortunatus написал(а):

Вже без Блохіна... З одного боку жаль що так сталося, з іншого відчуття що зміни назріли. Одного хочеться, щоб це був справді класний тренер, який би міг вивести збірну на новий рівень. Недавно в Київ прилітав Матеус, дуже сподіваюсь, що не за душею нашої збірної. Вважаю, що людину, яка ніде не добилась особливих успіхів на тренерській діяльності не можна призначати тренером збірної

Согласен.Но и Протасова тоже боать ненада :) А кого?Может Баля.

0

9

Официально: Капелло принял Англию!
Фабио Капелло все-таки был утвержден на должность главного тренера сборной Англии.
С именитым итальянским наставником заключен контракт на четыре с половиной года. Зарплата Капелло за один год составит шесть миллионов фунтов.
Главными помощниками Фабио в сборной станут Франко Бальдини, Франко Танкреди, Масиммо Нери и Итало Галбиати.
Также с новоназначенным тренером обсудят возможность включения в штаб сборной английских специалистов. Среди них называют Стюарта Пирса, наставника молодежной сборной Англии.

Поки ми думаємо англічани вже визначились. І загребли собі далеко не самого гіршого тренера на світі! правда безробітний Капелло і сам виявляв неабияку охоти осісти на цьому посту. Я сподіваюсь що хоч в цьому відборі переможна аура Капело дасть збій, всетаки збірна не клуб.

0

Вы здесь » ФК Днепр Неофициальный форум » Сборная Украины » Чемпіонат світу 2010