ФК Днепр Неофициальный форум

Объявление

Внимание!!!Уважаемые фанаты Днепра мы переехали на сайт https://fcdnepr.at.ua/ Добро пожаловать!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Ліверпуль

Сообщений 1 страница 10 из 14

1

Якщо Ти є "Червоним" в душі запрошую сюди!  Обговорюємо все, що стосується  нашого улюбленого клубу.

0

2

Класна команда больше всего нравится Джерард ;)

0

3

Dnеprfan написал(а):

Класна команда больше всего нравится Джерард ;)

Дякую  :)   Я теж так думаю. ^_^
До речі ти за когось в АПЛ болієш?

0

4

Если честно любимой команды нет... Болел за Челси потому,что там играет Шева,теперь и за Ливерпуль :) потому что там играет Андрюха Воронин,а так в целом команда нравится, сильно усилилась в межсезонке харошимы исполнителями...

0

5

Лівер сьогодні просто порвав Болтон! Це радує, команда явно на ходу. Нажаль обійшлось без Вороніна. Марселю в ЛЧ капут.

0

6

Fortunatus написал(а):

Лівер сьогодні просто порвав Болтон! Це радує, команда явно на ходу. Нажаль обійшлось без Вороніна. Марселю в ЛЧ капут.

Ливер счас на ходу всех рвёт,так что Марселю трындец это точно,минимум 4-0 :)

0

7

Dnеprfan написал(а):

Ливер счас на ходу всех рвёт,так что Марселю трындец это точно,минимум 4-0 :)

Я за!:D Теж думаю буде розгром. Це буде класний камбек, після трьох перших турів Лівер мав 1 очко. Після шести турів буде мати 10, причому три розгромно виграні матчі!

0

8

Мій прогноз цілком оправдався. Я задоволений. :D Попереду вихідні і битва з МЮ на Анфілді, ех як хочеться побачити цю гру по ТВ...

0

9

Fortunatus написал(а):

Мій прогноз цілком оправдався. Я задоволений.  Попереду вихідні і битва з МЮ на Анфілді, ех як хочеться побачити цю гру по ТВ...

Жаль Ливер продул,хотя я в подсознании и ожидал,что так будет ну ничё ищё все игры впереди...

0

10

Мда... я б ніколи їм не зпрогнозував поразки(((

0