ФК Днепр Неофициальный форум

Объявление

Внимание!!!Уважаемые фанаты Днепра мы переехали на сайт http://fcdnepr.at.ua/ Добро пожаловать!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ФК Днепр Неофициальный форум » Европейские чемпионаты » Англійська Премєрліга

Англійська Премєрліга

Сообщений 1 страница 10 из 57

1

Пишіть всі кого цікавить АПЛ! Обговорюємо матчі, гравців, клуби, історію, одним словом все що стосується Англії.

0

2

Интересно кто в этом году будет чемпионом...Пока лидирует Арсенал...у кого какие мнения излогаем...

0

3

Dnеprfan написал(а):

Интересно кто в этом году будет чемпионом...Пока лидирует Арсенал...у кого какие мнения излогаем...

Ну я сподіваюсь, що Лівер! ^_^  Звичайно якщо в команди знов не настане спад в грі, який виразиться в цілій серії нічиїх. Та й конкуренти серйозні, один Арсенал чого вартий... Неговорячи вже про МЮ і Челсі!

0

4

Ливерпуль  4-0 Болтон: Хююпя (17), Торрес (44), Джеррард, (56, с пенальти), Бабель (85)

Тоттенхэм 2-3 Бирмингем: Р.Кин (50 с пенальти, 53)  - Макшеффри (23, с пенальти), Джером (62), Ларссон (90)

Челси 1-0 Вест Хэм: Д. Коул (75)

Блэкберн 3-1 Ньюкасл: Бентли (54, 67), Тугай (90) - Мартинс (47)

Сандерленд 1-0 Дерби: Стоукс: (90)

Портсмут 0-0Эвертон

Уиган 1-1 Ман.Сити: Шарнер (25) - Джованни (1)

Рэдинг 1-1 Миддлсбро: Китсон (54) - Тунжай (83)

Астон Вилла 1-2 Арсенал: Гарднер (14) - Фламини (23), Адебайор (36).

Манчестер Юнайтед - Фулхем 2:0: Роналдо, 11, 58

0

5

Арсенал будет третим,Хочю штоб МЮ и ЛИВЕР были первыми

0

6

а я хочу что бы МС был первим!!!!!!!!! :rolleyes:

0

7

Зелений написал(а):

а я хочу что бы МС был первим!!!!!!!!!

Понятно...Там Елано играет :rolleyes:Хотя им 1-ым несуждено быть...

0

8

Dnеprfan написал(а):

Хотя им 1-ым несуждено быть...

:mad:

0

9

16 тур
Челси - Сандерленд 2:0: Шевченко, 23, Лампард, 75 (с пенальти)

Ньюкасл - Бирмингем 2:1: Мартинс, 36 (с пенальти), Бейе, 90 - Джером, 9

Эвертон - Фулхэм 3:0: Якубу, 51, 61, 79

Манчестер Юнайтед - Дерби Каунти 4:1: Гиггз, 40, Тевес, 45, 60, Роналду, 90 (с пенальти) - Ховард, 76

Астон Вилла – Портсмут 1:3: Барри, 72 (с пенальти) – Гарднер, 10 (автогол), Мунтари, 40, 61

Рэдинг - Ливерпуль: Хант 17 (с пен), Дойл 60, Харпер 67 - Джеррард 28

Миддлсбро - Арсенал

Тоттенхэм - Ман.Сити

Болтон - Уиган

Блэкберн - Вест Хэм

0

10

Вже відбулась половина матчів 16 туру. Перш за все треба відзначити, що переможний мяч Челсі на рахунку Шеви, який зіграв досить і досить пристойно. Відео огляд його голу можна подивитися тут: http://www.ua-football.com/foreign/engl … ad0ad.html Коротко кажучи Калу навісив з лівого кута штрафної, а Шева класно зіграв на випередження, і головою замкнув подачу на дальній штанзі. Як бачимо з результатів лідери, які зіграли покищо без втрат. Ну й Якубу Анігбені просто кросавчег!:bb: Класичний хет-трик в другому таймі! Він обійшовся евертону недешево, але такою грою доводить, що Іриски не помилилися у своєму виборі. Сем Алардайс, в очах фанів Нюкасла, поступово перетворюється з ізгоя в героя. На тижні відбрали очки в Арсенала, тепер вольова перемога, над непростим(Шпори підтвердять!) Бірмінгемом. Результати Великого сема дають плоди, побачим, що буде далі...

0

Вы здесь » ФК Днепр Неофициальный форум » Европейские чемпионаты » Англійська Премєрліга